Anruf: 035 – 88 77 257 | 24-Stunden-Pannendienst | Email: info@hotmeltservice.nl 


Schmelzklebstoffausrüstung ITW Dynatec

Original Schmelzdüsen ab Lager, Robatech, UES, Nordson

Schmelzdüsen moeten soms vervangen worden. Indien u de juiste thermostabiele hot melts gebruikt en schoon werkt, kunnen nozzles zeer lang meegaan, soms wel jarenlang. Nozzleverstoppingen komen vooral voor door vuil in de hotmelt tank en verbrande hot melt. Hotmelt wordt verwerkt op temperaturen van gemiddeld 160°C. Een lagere temperatuur is vaak mogelijk, door de temperatuur in de tank te verlagen. Het temperatuurverschil dat gerealiseerd kan worden hangt af van het maximale verbruik per uur van de lijminstallatie.

Het gebruikt van de nieuwste generatie polyolefine hot melts, die veel thermostabieler zijn en daardoor praktisch niet verbranden en verkolen, kan de onderhoudsinsterval sterk vergroten en de levensduur van uw hot melt lijmapparatuur sterk verlengen.

Hotmeltservice biedt vrijwel alle voorkomende nozzles, eventueel inclusief installatieservice op basis van een 24 uurs dienstverlening.

Hotmelt Nozzles Nordson

Hotmelt Service heeft een grote range aan hotmelt nozzle’s op voorraad. Nordson nozzle’s zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals enkelvoudig en meervoudig recht, uiteraard ook in de haakse uitvoering. Hieronder treft u overzicht van de meest voorkomende nozzle’s met bijbehorende partnummers.

Düse, 1-Loch gerade

Düse, 2-Loch gerade

Düse, 1-Loch gewinkelt

Düse, 2-Loch abgewinkelt

Düse, Sprühhaube

Düse, Sprühscheibe

Düse, Drallkegel

Düse, Handpistole

Kontakt Formular    de_DE_formalGerman