Bel: 035 – 88 77 257 | 24hr storingsdienst | Email: info@hotmeltservice.nl 


Hotmelt lijm apparatuur ITW Dynatec

Originele hot melt nozzles uit voorraad, robatech, UES, Nordson

Hotmelt nozzles moeten soms vervangen worden. Indien u de juiste thermostabiele hot melts gebruikt en schoon werkt, kunnen nozzles zeer lang meegaan, soms wel jarenlang. Nozzleverstoppingen komen vooral voor door vuil in de hotmelt tank en verbrande hot melt. Hotmelt wordt verwerkt op temperaturen van gemiddeld 160°C. Een lagere temperatuur is vaak mogelijk, door de temperatuur in de tank te verlagen. Het temperatuurverschil dat gerealiseerd kan worden hangt af van het maximale verbruik per uur van de lijminstallatie.

Het gebruikt van de nieuwste generatie polyolefine hot melts, die veel thermostabieler zijn en daardoor praktisch niet verbranden en verkolen, kan de onderhoudsinsterval sterk vergroten en de levensduur van uw hot melt lijmapparatuur sterk verlengen.

Hotmeltservice biedt vrijwel alle voorkomende nozzles, eventueel inclusief installatieservice op basis van een 24 uurs dienstverlening.

Hotmelt Nozzles Nordson

Hotmelt Service heeft een grote range aan hotmelt nozzle’s op voorraad. Nordson nozzle’s zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals enkelvoudig en meervoudig recht, uiteraard ook in de haakse uitvoering. Hieronder treft u overzicht van de meest voorkomende nozzle’s met bijbehorende partnummers.

Nozzle, 1-gats recht

Nozzle, 2-gats recht

Nozzle, 1-gats haaks

Nozzle, 2-gats haaks

Nozzle, Spraykap

Nozzle, spraydisk

Nozzle, Swirlkegel

Nozzle, handpistool

Contactformulier    nl_NL_formalDutch