Bel: 035 – 88 77 257 | 24hr storingsdienst | Email: info@hotmeltservice.nl 


Hotmelt lijm apparatuur ITW Dynatec

Service & Onderhoud

Storing

Ook zonder onderhoudscontract t.b.v. uw hotmelt lijmapparatuur staan wij dagelijks dag en nacht voor u klaar om storingen te verhelpen. Ons ervaren team van Hotmeltmonteurs is altijd bereikbaar voor telefonische ondersteuning, zij zijn echter ook bereid om direct naar u toe te komen om de storing aan de lijn te verhelpen.

Preventief onderhoud

Om storingen aan industriële lijmapparatuur te voorkomen, volstaat het meestal als u een maal per jaar uw apparatuur laat reinigen. Uiteraard zijn er ook gevallen waarin meerdere malen per jaar onderhoud gepleegt dient te worden, denk hierbij aan een sterk vervuilde werkomgeving, lijmsoort die snel verbrand, meerdere lijmsoorten door elkaar, et cetera.

Onderhoudscontract

Indien gewenst kunt u een ondershoudscontract afsluiten, dit is echter niet noodzakelijk, wij staan altijd voor u klaar, ook al heeft u een contract bij iemand anders. Als wij eenmaal bij u onderhoud hebben uitgevoerd, nemen wij automatisch contact met u op voor de volgende onderhoudsbeurt. De interval wordt altijd door u bepaald.

Hieronder enkele foto’s van voor en na een reinigingsbeurt.

Contactformulier    nl_NL_formalDutch