Bel: 035 – 88 77 257 | 24hr storingsdienst | Email: info@hotmeltservice.nl 


Hotmelt lijm apparatuur ITW Dynatec

Reparatie hotmelt apparatuur

Hotmeltservice is een betrouwbare leverancier met veel technische kennis van diverse merken lijmapparatuur, zoals Nordson®, Robatech®,, Meler®,, Graco®, Valco Melton® en ITW Dynatec®. Hotmeltservice specialiseert zich als reparatie- en onderhoudsdienst. Ons doel is dat onze klanten een probleemloze ervaring hebben, waardoor het risico op kostbare procesvertragingen en uitval van apparatuur wordt geëlimineerd.

We zijn er trots op dat we uitgebreide, betaalbare en betrouwbare service-opties bieden voor een grote selectie van hotmeltapparatuur. Enkele van deze mogelijkheden worden hieronder beschreven.

Hotmelt systemen reviseren

Om de prestaties te verbeteren, kan het uiteindelijk nodig zijn om hele systemen uitgebreid te reinigen en/of te reviseren. Dit als toevoeging op algemene schoonmaak- en onderhoudsprocedures. Dit houdt in dat onderdelen worden gedemonteerd en grondig worden gereinigd voordat ze opnieuw worden geassembleerd als compleet systeem. Daarnaast worden afdichtingen en sensoren vervangen en worden eventuele lagen – zoals tefloncoatings – opnieuw aangebracht. De reiniging wordt uitgevoerd door middel van autoclaveren en stralen met behulp van mediastralen voordat het systeem opnieuw wordt geverfd. De herbouwde eenheid wordt na een 16 uur durende bedrijfstest naar de klant verzonden en het serienummer kan gemakkelijk worden getraceerd.

Het totaal reviseren van een hotmelt lijmsysteem is meestal fors goedkoper dan het investeren in een nieuw hotmelt lijmsysteem! U kunt ook één van onze gebruikte of gereviseerde systemen kopen. We adviseren u graag over de conditie en beste uitvoering voor uw applicatie.

Complete hotmelt systemen (her)bouwenDe installatie en reparatie van hotmeltlijmapparatuur en -accessoires is een complex proces, maar het technische team van Hotmeltservice is uniek gekwalificeerd voor het werk, met tientallen jaren ervaring in het veld. Ons team kan helpen bij het installeren van nieuwe apparatuur of bij het opnieuw installeren van nieuwe apparatuur. We kunnen ook helpen bij het opleiden van technici aan de klantzijde in alle werkzaamheden aan de apparatuur, zodat de processen soepel, veilig en efficiënt kunnen verlopen.

Lijmpomp revisie


Pompen zijn een essentieel onderdeel van de meeste industriële processen en optimale prestaties zijn essentieel voor een soepele en veilige werking. Met 12 jaar ervaring in het herbouwen van pompen zijn onze technici in staat om snelle, zeer efficiënte pompherbouwingen uit te voeren. In feite is er een optie voor levering de volgende dag op al onze voorraad lijmpompen en ons team zorgt ervoor dat gereviseerde units presteren volgens de specificaties van de Original Equipment Manufacturer (OEM). Revisie-units moeten alle relevante drukinspecties en tests doorstaan voordat ze naar de klant worden geretourneerd. Daarnaast is het vaak mogelijk om uw systeem in te ruilen.

Contactformulier    nl_NL_formalDutch