Bel: 035 – 88 77 257 | 24hr storingsdienst | Email: info@hotmeltservice.nl 


Hotmelt lijm apparatuur ITW Dynatec

24/7 service en onderhoud aan industriële hot melt lijmapparatuur

Hotmeltservice is opgericht in 2010 als éénmansbedrijf. Inmiddels bestaat het bedrijf uit een team van drie hot melt monteurs.  Hotmeltservice wil de beste snelle service verlenen door productieprocessen 24/7 te ondersteunen. De belangrijkste peiler voor zorgeloze productie is goed onderhoud; regelmatige inspectie en gebruik van A-merk onderdelen voor hot melt apparaatuur. Ook het jaarlijks checken en  reinigen is onderdeel van onze 24/7 service. Preventief onderhoud voorkomt stilstanden van de productie.

24/7 onderhoud hot melt apparatuur

Daarnaast kunt u ook terecht voor nieuwe, gebruikte en gereviseerde lijmapparatuur naast de  revisie-, reinigings- en onderhoudswerkzaamheden voor hot melt lijmapparatuur van alle merken.

We realiseren ons dat het  van het grootste belang is om bij een storing zo snel mogelijk weer productie te kunnen draaien. Hotmeltservice biedt daarom een 24/7 servicedienst.

Door een preventief onderhoudsprogramma, dat meestal op klantlocatie wordt uitgevoerd wordt stilstand tot het minimum te beperkt. Het is daarbij mogelijk om tijdelijk een andere hot melt unit op de productielijn te installeren. Met het juiste onderhoud kunnen veel problemen worden voorkomen. Daarbij heeft hotmeltservice altijd reserve hot melt units en duizenden onderdelen op voorraad. Naast onderhoud leveren we ook nieuwe en gebruikte apparatuur, slangen en lijmkoppen.

Hotmeltservice biedt orginele onderdelen aan van dverse merken zoals Nordson, ITW Dynatec, Robatech, Meler, Valco, HHS en PREO.  Ook diverse (gebruikte) hotmelt-apparatuur en/of revisie van onder andere de merken.  Ook voor lease, verhuur, maatwerk en advies kunnen industriële eindgebruikers en machinebouwers bij ons terecht. 

onderhoud aan Nordson, Robatech en vrijwel alle andere voorkomende merken hot melt lijmsysteem in Nederland.
nl_NL_formalDutch