Bel: 035 – 88 77 257 | 24hr storingsdienst | Email: info@hotmeltservice.nl 


Hotmelt lijm apparatuur ITW Dynatec

Nordson is de grootste fabrikant van hotmelt lijmsystemen wereldwijd

Het meest voorkomende hotmelt lijmsysteem in Nederland is onbetwist een Nordson. Dit merk is zeer betrouwbaar en onderdelen zijn wereldwijd goed verkrijgbaar, ook bij hotmeltservice kunt u terecht voor reparatie een onderhoud aan de oudere types Vista alsmede de nieuwste problue Flex apparatuur. Onze reparatie en storingsdienst is 24/7 bereikbaar.

Nordson hot melt lijmsystemen

De configuratie van een hotmelt unit

Hotmelt apparatuur van Nordson is heel flexibel te configureren. Het begint met de lijmbehoefte per uur, waaruit een grootte van de smelttank of hotmeltunit wordt geadviseerd. Als deze tank voldoende aansluitingen heeft voor de verwarmde lijmslangen waar de hotmelt modules en vervolgens de hotmelt nozzles op worden gemonteerd, is het eigenlijk een eenvoudige manier van configureren.

Onderhoud is belangrijk voor een lijmtank zonder problemen

Laat regelmatig onderhoud verrichten, onze ervaren monteurs en grote voorraad aan onderdelen en reservesystemen beperken ieder oponthoud tot een minimum. Als onafhankelijke specialisten in industriële lijmapparatuur kan hotmeltservice problemen voorkomen. U kunt naast Nordson ook kiezen voor andere gerenommeerde merken zoals Robatech, ITW Dynatec, Meler, Valco Melton of UES.

Mocht u zelf onderhoud willen uitvoeren aan uw hotmelt systeem dan kunt u hier enkele tips lezen.

Contactformulier    nl_NL_formalDutch