Bel: 035 – 88 77 257 | 24hr storingsdienst | Email: info@hotmeltservice.nl 


Hotmelt lijm apparatuur ITW Dynatec

Lijmapparatuur

Hotmelt service is een betrouwbare en flexibele partner voor alle lijmapparatuur. Als vooraanstaande speler in de Nederlandse markt voor hotmelt- en koudlijmsystemen voor diverse industrieën. De meeste efficiënte en nauwkeurige applicatietechniek voor lijmen berust op goed onderhouden apparatuur en het gebruiken van a-merk kwaliteit machines, onderdelen en componenten. Hotmeltservice levert met name diensten aan de de industrie. .U kunt bij ons terecht voor veelzijdige producten, oplossingen en services rondom uw lijmapparatuur.

Wij staan niet op verpakkingsbeurzen, onze focus ligt bij onze klanten en een no-nonsense aanpak, wij willen service- en technologieleider op het gebied van lijmtechniek en lijmdoseersystemen zijn. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek, email of andere conversatie over alles wat volgens ons belangrijk is rondom lijmapplicaties.

Hotmelt APPLICATIES

Zoekt u innovatieve lijmoplossingen een meer efficiënte draaiende lijmapplicatie; uiteraard is hotmeltservice dan de juiste partner. De basis is even simpel als doeltreffend: een schoon hot melt systeem en A-merk onderdelen. Een grote  verscheidenheid aan processen heeft hier standaard baat bij. Ook voor de meer geavanceerde lijmprocessen is de basis een  gelijkmatige en exacte applicatie van hotmelt lijm. Met onze technische dienst, producten, service  en systemen bieden wij passende oplossingen voor allerlei inline lijm applicaties

PRODUCTEN

Onze orginele A-merk producten en onderdelen dragen bij aan het verhogen van de algehele efficiëntie van industriële productieprocessen door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Nauwkeurige hotmelt applicatie-oplossingen garanderen het efficiënt verwerken en aanbrengen van hotmelt en koudlijm en maken het verlijmingsproces betrouwbaar en efficiënt.

INDUSTRIËLE LIJMAPPARATUUR

Elke industrietak kent zijn eigen eisen en specificaties met betrekking tot hot melt applicaties. Hotmelt of koudlijm, dot-applicatie, lijmrups, puntjes, swirl of volvlak, dit kan inline, eenvoudig, snel en nauwkeurig. Standaard zijn de meeste hot melt systemen modulaire in  opbouw en speciale toepassingsen worden vaak aangesloten op standaard hot melt units  voor het opbrengen van hotmelt bij diverse industriële toepassingen bieden wij veelzijdige en individuele hotmelt applicatieoplossingen.

HOTMELT SYSTEMEN – SERVICE

Hotmeltservice verzorgt installatie, reparatie, onderhoud en ondersteuning voor alle merken lijmapparatuur met orginele onderdelen. Optioneel is het servicecontract waarbij wij ontzorgen en de hot melt apparatuur optimaal laten functioneren.

.

Contactformulier    nl_NL_formalDutch