Bel: 035 – 88 77 257 | 24hr storingsdienst | Email: info@hotmeltservice.nl 


Hotmelt lijm apparatuur ITW Dynatec

Hot melt tape

Hot melt tape is een folie laag voorzien van een zelfklevende PSA hot melt. Hotmeltservice kan voor de productie van hotmelt tape apparatuur leveren. Ook voor het vervangen van hotmelt-tape in productieomgevingen, voor assemblage en verpakkingen, levert hotmeltservice hot melt lijmunits. Het meest gebruikte merk in de markt van hot melt lijm apparatuur is Nordson.

Zelfklevende hot melts die voor de productie van tape worden gebruikt, kunnen sterk van samenstelling verschillen. De aanvangskleefkracht, hechtsterkte en diepvries- en hittebestendigheid kunnen belangrijke factoren zijn. Hotmeltservice heeft een testruimte waarin apparatuur en hot melt kan worden getest. Tevens kunnen wij u bijstaan in het maken van de juiste keuze voor hot melt. EVA, Pololefine, PSA of PUR.

Dubbelzijdig klevend tape

Dubbelzijdig klevend tape bestaat meestal uit een drager die aan beide kanten is voorzien van een klevende laag. Soms is deze laag enkel een doorzichtig weefsel, soms is er geen fysieke tussenlaag en is de hotmelt als mix de enige component, naast bv een silliconen papier dat als tijdelijke drager fungeert.

Coating lijmkop voor de productie van zelfklevend tape

Verwijderbare tape

Verwijderbare tape wordt meestal gemaakt met verwijderbare hotmelt, dit is vergelijkbare hotmelt die wordt gebruikt voor bijvoorbeeld mailings en het opsturen van bijvoorbeeld klantenpasjes, bankpasjes en creditcards.

Contactformulier    nl_NL_formalDutch