Bel: 035 – 88 77 257 | 24hr storingsdienst | Email: info@hotmeltservice.nl 


Hotmelt lijm apparatuur ITW Dynatec

Lijmtips: hoe hot melt lijm te verwijderen

Er zijn verschillende manieren om hot melt lijm van een oppervlak te verwijderen, afhankelijk van het type oppervlak en de hoeveelheid lijm die moet worden verwijderd. Hier zijn enkele opties om hot melt lijm te verwijderen:

  1. Gebruik een lijmverwijderaar: Er zijn specifieke lijmverwijderaars op de markt die zijn ontworpen om hot melt lijm te verwijderen. Deze producten werken door de lijm op te lossen zodat het gemakkelijker kan worden verwijderd.
  2. Gebruik warm water en een vochtige doek: In sommige gevallen kan warm water en een vochtige doek helpen om hot melt lijm te verwijderen. Maak het oppervlak vochtig met warm water en gebruik een vochtige doek om de lijm zacht te maken. Veeg vervolgens de lijm weg met een droge doek.
  3. Gebruik een warmtebron: In sommige gevallen kan een warmtebron, zoals een haardroger of een warmtepistool, helpen om hot melt lijm zacht te maken zodat het gemakkelijker kan worden verwijderd. Gebruik de warmtebron om de lijm zacht te maken en verwijder vervolgens de lijm met een vochtige doek.

Het is belangrijk om te onthouden dat het verwijderen van hot melt lijm van sommige oppervlakken mogelijk niet mogelijk is, of dat het oppervlak kan worden beschadigd tijdens het verwijderingsproces. Het is daarom aan te raden om een kleine test te doen op een onopvallend gebied voordat u de lijm op een groter oppervlak verwijdert. Wees altijd voorzichtig met verwijderingsmiddelen, raadpleeg de documentatie van ieder middel of apparaat zorgvuldig!

Contactformulier    nl_NL_formalDutch