Call: 035 – 88 77 257 | 24hr breakdown service | E-mail: info@hotmeltservice.nl 


Hot melt adhesive equipment ITW Dynatec

Hot melt service Leeuwarden

Hotmeltservice is een van de vooraanstaande leveranciers en onafhankelijk onderhoudspartner van hot-melt equipment in de Benelux. U kunt bij ons terecht voor hotmelt (lijm)apparatuur inclusief bijbehorende service en onderhoud. Meestal voeren wij werkzaamheden uit op locatie, reiniging en revisie voeren we uit in onze werkplaats in Baarn. Onze klanten zijn productiebedrijven met nationale en internationale vestigingen in uiteenlopende branches zoals voedsel, hout en meubel branche, bouw, apparaten productie en grafische bedrijven.

Hot melt equipment

Hotmeltservice levert hotmelt apparatuur voor standaard toepassingen en maatgerichte oplossingen. Hotmelt servicer heeft een uitgebreid standaard gamma aan lijmapparatuur voor onder andere het lijmen van verpakkingen, automotive onderdelen, autostoelen, kartonnen constructies, isolatiematerialen, vloerkleden, aanrechtbladen etc. U kunt bij ons vertrouwen op degelijke en innovatieve oplossingen.

Klantspecifieke lijmapparatuur

Hotmeltservice ondersteunt ontwikkeling en verbetering in productieomgevingen. Door het leveren van een bijdrage aan uw productieproces waarbij continuïteit en efficiëntie centraal staan kunt u op ons bouwen. Of het nu gaat om een hotmelt handpistool, een complete lijminstallatie, hotmelt service of regulier onderhoud, u kunt voor alle merken hotmelt apparatuur en bijbehorende diensten bij hotmeltservice terecht.

O

Contact Form    en_GBEnglish