Call: 035 – 88 77 257 | 24hr breakdown service | E-mail: info@hotmeltservice.nl 


Hot melt adhesive equipment ITW Dynatec

What are hot melt glue guns used for?

Hot melt lijmpistolen zijn handige gereedschappen die worden gebruikt om lijm aan te brengen op verschillende soorten materialen. De lijm wordt opgewarmd in de lijmpistool en vervolgens in de gewenste hoeveelheid op het materiaal aangebracht. Hot melt lijmpistolen zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een snelle en effectieve manier om lijm aan te brengen op een breed scala aan materialen.

Hot melt lijmpistolen worden vaak gebruikt in industriële toepassingen, zoals het verlijmen van kartonnen doosjes en het assembleren van kunststofdelen. Ze worden ook gebruikt in huishoudelijke toepassingen, zoals het repareren van schoenen, het verlijmen van houten objecten en het maken van kunstwerken.

Diverse hotmelt lijmpistolen

In het algemeen zijn hot melt lijmpistolen geschikt voor het verlijmen van een breed scala aan materialen, zoals kunststof, hout, papier, textiel en metaal. Welke lijm het meest geschikt is, hangt af van de specifieke toepassing en de eisen die aan de lijm worden gesteld. Hot melt lijmpistolen zijn ook geschikt voor het verlijmen van dunne of fijne materialen, omdat ze een nauwkeurige en controleerbare hoeveelheid lijm kunnen aanbrengen.

Contact Form    en_GBEnglish